KEMUDAHAN

KEDAI CENDERAMATA MORE MORE TEA INN
KEDAI CENDERAMATA MORE MORE TEA INN

More More Tea Inn pada mulanya direka sebagai set pengambaran sementara bagi Filem Hong Kong "Summer Holiday" pada tahun 1999. Namun begitu, set ini tidak dapat bertahan disebabkan oleh bahang  pulau dan makin kelamaan ianya menjadi semakin reput .

Pada tahun 2003, Laguna Pulau Redang Resort membaik pulih bangunan ini dengan menggunakan kaedah pembinaan dan bahan-bahan yang lebih kukuh.

More More Tea Inn kini merupakan kedai cenderamata khas untuk Laguna Pulau Redang Resort dan menawarkan pelbagai barangan cenderamata, kraftangan, alat permainan, pakaian, aksesori, barangan mandian, makanan ringan dan minuman. Ianya juga merupakan salah satu tarikan yang paling popular dan tempat fotografi, terutamanya di kalangan pengunjung yang pernah menonton filem ini.

Perkhidmatan Fotografi & Video
Perkhidmatan Fotografi & Video

Kagum dengan dunia bawah laut? Terpegun dengan keindahan karang dan pelbagai kehidupan laut? Abadikan momen-momen ajaib percutian anda dengan foto atau video bawah air anda sendiri yang diambil oleh pasukan jurugambar bawah laut kami yang menyeronokkan tetapi profesional.

 SPA
SPA

Spa is located above Laguna Redang Island Resort’s recreational centre and next to More More Tea Inn gift shop on the idyllic island of Redang.

The spa environment features exclusive indoor private treatment rooms and ourdoot foot reflexology area.

We offer a range of Asian inspired products to calm and soothe the senses with pure fragrances and ingredients from the nature.

KOLAM RENANG / JAKUZI
KOLAM RENANG / JAKUZI

An outdoor free-form leisure pool with a Jacuzzi and a kiddies pool. The pool is set amidst lush landscaped gardens.

Dress Code : Swimsuit

Waktu Operasi: 7 pagi - 7 malam

WIFI PERCUMA DI HOTEL LOBI
WIFI PERCUMA DI HOTEL LOBI

WIFI services are FREE to our guest in hotel lobby area.

KTV LOUNGE
KTV LOUNGE

Pusat karaoke dan juga disco yang meriah ini dilengkapi dengan peralatan serta sistem muzik yang berteknologi tinggi, sesuai kepada anda yang inginkan hiburan atau keseronokan menyanyi dan menari. Empat bilik karaoke persendirian disediakan bagi keluarga atau kumpulan kecil.

JAM OPERASI:
Harian: dari 08:00 hingga 12 tengah malam