Jenis Bilik

BILIK STANDARD

10 Bilik Standard dilengkapi dengan tiga katil bujang. Lokasinya yang terletak bersebelahan dengan pusat selam, sesuai didiami oleh para penggemar menyelam. Saiz bilik adalah 272 kaki persegi (anggaran). Jarak perjalanan ke bilik standard ialah 200m dari lobi utama dan tepi pantai.
Maximum 3 pax per room

DELUXE GARDEN

Pilihan antara bilik bertilam saiz Queen atau kembar; 172 bilik Deluxe Garden ini menghadap taman landskap yang mempesonakan atau hutan hijau semula jadi. Saiz bilik adalah (anggaran) 325 kaki persegi. Bilik bersambung ada disediakan. Unit terhad dan tertakluk pada ketersediaan.
Maximum 6 pax per room

DELUXE POOL

Pilihan antara bilik bertilam saiz Queen atau kembar; 50 bilik Deluxe Pool ini menghadap kolam renang besar dan kolam kanak-kanak. Saiz bilik adalah (anggaran) 366 kaki persegi. Bilik bersambung ada disediakan. Unit terhad dan tertakluk pada ketersediaan.
Maximum 6 pax per room

DELUXE SEA

Pilihan antara bilik katil berkembar atau katil individu; 28 bilik Deluxe Seaview berlatarkan pemandangan pantai berpasir putih serta lautan biru. Saiz bilik adalah (anggaran) 366 kaki persegi. Terdapat bilik bersambung dengan bilik Premier Seaview. Unit terhad dan tertakluk pada ketersediaan.
Maximum 6 pax per room

PREMIER SEA

Pilihan antara bilik katil berkembar atau katil individu; setiap satu daripada 12 bilik Premier Sea direka dengan indah dan dilengkapi dengan balkoni yang luas serta menghadap pantai berpasir putih dan lautan biru. Saiz bilik adalah (anggaran) 366 kaki persegi. Terdapat bilik bersambung dengan bilik Premier Seaview. Unit terhad dan tertakluk pada ketersediaan.
Maximum 3 pax per room

LAGUNA SUITE

4 unit suite ini menawarkan katil bersaiz King dan tab mandi, ruang tamu dengan set sofa dan balkoni mewah yang luas, sesuai untuk panahan sinar suria pagi yang indah. Saiz bilik adalah (anggaran) 700 kaki persegi.
Maximum 4 pax per room